Pelitietokoneet

Tältä sivulta löydät parhaat pelitietokoneet, joka lähtöön. Olemme etsineet sinulle valmiiksi parhaat hinnat.

Harkitsetko uutta pelikonetta vai haluatko päivittää vanhaa? Löysimme sinulle kattavan valikoiman pelikoneita aina kannettavista pöytätietokoneisiin.

Olemme valinneet sivustollamme esiteltävät tietokoneet hinta-laatu suhteen perusteella. Pääset yhdellä klikkauksella näkemään mistä kaupasta saat tietokoneen aina halvimpaan hintaan!

Millainen on hyvä pelitietokone?

Paras pelitietokone vaihtuu lähes vuosittain, mutta nykyään pelitietokoneiden suorituskyky pysyy erinomaisena jopa useita vuosia ja tarpeen tullen usein riittää, että päivität joitakin komponentteja jolloin kone on taas kuin uusi.

Pelikonetta hankkiessasi voitkin miettiä haluatko itse koota komponenteista oman tehokkaan pelikoneen vai valita valmiin paketin, joka on helppo tapa saada kone nopeasti.

Jos olet erinomainen pelaaja, suosittelen sinua kokoamaan tietokoneen itse. Näin saat tietokoneesta irti ne kaikki ominaisuudet joita saatat tarvita.

Pelitietokonetta valitessasi kiinnitä huomiota näihin asioihin:

Hinta

Hinnat eri tietokoneiden, merkkien ja komponenttien välillä vaihtelevat merkittävästi. Tästä syystä hintavertailu kannattaa suorittaa, kun sopiva tietokone tai komponentit ovat kiikarissa.

CPU

CPU on tietokoneen käyttämä prosessori, joka vaikuttaa esimerkiksi pelien FPS-tasoon ja yleiseen suorituskykyyn.

GPU

GPU on näytönohjain, joka mahdollistaa tarkkojen pixeleiden näyttämisen ja upean grafiikan näyttämisen monissa peleissä.

RAM

RAM on keskusmuisti, jota suositellaan pelikoneisiin vähintään 8 GB.

Muisti

Pelikoneista riippuen muistia kannattaa olla 500GB – 1TB. Monet nykyajan suosituimmat pelit edellyttävät koneilta runsaasti muistia.