Vertagear

Vertagear pelituoli logo

Vertagear on suhteellisen tuore yritys pelituolimarkkinoilla. Vertagearin tarina alkoi vuonna 2015, jolloin suunnittelijoina toimi sekoitus atk-alan veteraaneja, huonekaluasiantuntijoita, sekä pelaajia – Vertagearin missio on suunitella tuotteita ja räätälöidä niistä sellaisia, jotta ne sopivat jokaisen tarpeisiin.

Vertagearin pelitulit ja niiden pääominaisuudet

Vertagearin pelituolit ovat todella mukavia. Tuolien sisältämät ominaisuudet tekevät olostasi erityisen. Pelituolit todella tuovat rahallesi vastinetta etenkin, koska Vertagearin pelituolit eivät ole hinnaltaan kalliita.

Alla listattuna muutamia pelituolien ominaisuuksia:

  • Suunnittelu – Vertagearin valmistamat tuolit ovat muotoilultaan erilaisia. Pääsarjoja on kaksi, joista jälkimäistä voidaan käyttää toimisto- ja työpaikka olosuhteissa. Ominaisuuksien kuten LED-valaistuken, Premium-materiaalien ja kilpa-ajosta insiproituneen esteettisen muotoilun ansiosta tuolit erottuvat joukosta.
  • Toiminallisuus – Jokaisen Vertagear pelituolin toiminnallisuus on huipputasolla.
  • Mukavuus – Tuolin pehmusteet ovat valmistettu tiheästä, muotoon muovautuvasta vaahdosta, joka muotoutuu kullekin käyttäjälle suotuisaksi. Tuolissa on käsinojat, niskatuki, sekä laaja selkätuki joka takaa kehon pysymisen ryhdikkäänä istuttaessa tuolilla. Mukavuus on huipussaan oli kyseessä mikä tahansa Vertagearin tuoli ja siitä puhuu tuhannet positiiviset arvostelut, joita on kirjoiteltu ympäri internettiä.
  • Laadukkuus – Mitä tuolin laatuun tulee, on Vertagearin pelituoli korkealla ranking listaa katsottaessa. Joidenkin mallien laatua saataa parantaa entuudestaan tietyt yksityiskohdat ja ominaisuudet joita tuoli pitää sisällään. Vertagearin pelituolien laadukkuus saataa yllättää sillä hinta on huomattavasti alempi, mitä kilpailevilla valmistajilla. 

Alla käydään läpi muutamia Vertagearin tuoleja ja niiden ominaisuuksia.

Vertagearin kaksi pääsarjaa:

  1.  Vertagear Racing Series – Tuolit, jotka soveltuvat myös työpaikoille.
  2. Vertagear Gaming Series – Tuolit, jotka on tarkoitettu pääsääntöisesti pelaajille.

Vertagear Racing Series - Ihanteellinen valinta niin työpaikalle, kuin kotioloihin

Vertagearin Racing Series on suunniteltu pääsääntöisesti pelaamista varten – mutta tuoli sopii myös yhtähyvin työpaikalle. Valmistaja kuvailee itse tuolia erittäin hyvänä työkaluna ”paranatamaan pelkokemustasi” ja parantamaan mieltymyksiäsi ja liikkeitäsi, tarjoten samalla ansaitsemasi henkilökohtaisen mukavuuden.

Vertagear S-Line 2000 (SL) - Peli-/Työtuoli

Vertagear SL2000 pelituoli

Vertagear SL2000 on S-Line (Racing) -sarjan lähtötason tuoli – Tuoli tarjoaa jopa 11 eri väriyhdistelmää ja paljon rentouttavia ominaisuuksia.

Tuolissa on teräsrunko ja erittäin laadukasta muovautuvaa Ultra Premium HR Resilienece vaahtoa. Tuolissa on vahvistettu viiden tähden alusta, joka on valmistettu erittäin raskaasta alumiini seoksesta. Tuolin pyörät ovat muotoiltu kilpatyylisiksi ja tuoli on päällystetty erittäin kestävällä ja lialta suojautuvalla keinokuitu nahalla. Lisäominaisuuksina kyseinen malli sisältää ylimääräisen niskatuen ja lannerangan tyynyn, jotka kumpikin sisältävät muistivaahtoa.

Tuoli on yleisesti ottaen erinomainen valinta ja kantavuus on 135kg. Ainut huolenaihe on renkaat, jotka eivät ole niin huippulaatua ja tuolin kapea istuinosa, joka ei välttämättä sovellu jokaisen vartalotyypille.

Vertagear SL4000 - Peli-/Työtuoli

Vertagear SL4000 on päivitetty versio -2000 työtuolista. SL4000 pitää sisällää samat ominaisuudet kuin SL2000 – mutta värivalikoima on tässä mallisa suppeampi, 6 eri väriyhdistelmää. Tuolin ulkoasu on kuitenkin tyylikkäämpi aiemmassa ja tuolin ’liukuva’ muotoilun ansiosta tuoli on nopea rakentaa ja asentaa käyttövalmiiksi myös yksin.

SL4000 tuolin käsinojat ovat huomattavasti paremmat kuin SL2000 version, sillä ne on räätälöity ja pehmustettu käsivarren muotoon ja niitä voidaan säätä jopa neljään eri suuntaan. Tuote sisältää myös erilliset muotoutuvastavaahdolla täytetyt niska- ja lanneraangan tyynyt. Tuolin kantavuus aina jopa 200kg asti.

Vertagear SL5000 - Peli-/Työtuoli

Vertagearin S-Line (SL) sarjan SL5000 pidetään koko S-Line sarjan isänä. SL5000 pelituoli ei ole aiempia malleja paljoakaan kalliimpi. Tuolia on saatavilla neljällä eri värivaihtoehdolla ja sisältää kaikki ominaisuudet, mitä SL4000 tuolikin – SL5000 pinnat ja tekstiilit ovat valmistettu korkean tason PVC-nahasta, joka puhuu tuolin pitkän käyttöiän puolesta. Tuolin kulutuspinnat ovat huomattavasti kestävämpiä, kuin aiemmissa S-Line -sarjan malleissa.

Mainittaakoon vielä, SL5000 tuolin käsinojat ovat suunniteltu ja muotoiltu tukemaan käsivartta ja käsinojia voidaan säätää neljään eri suuntaan. Tuolin kokoon rakentamisen voi tehdä myös yksi sen vaivattoman kokoonpanon ansiosta. Racing -tyyliset renkaat takaavat pehemän rullailun tuolia liikuteltaessa.

Vertagear P-Line (PL) Pelituoli - Erinomainen lisä pelikokemukseesi

Voidaan todeta että Vertagearin P-Line -sarjan tuolien ulkoasu näyttää eritoten sellaiselta, että ne on suunniteltu pelaamista varten – voit kuitenkin halutesassi varustautua Vertagearin PL -sarjan tuolilla myös toimistollasi – Kuitenkin PL -sarjan tuoleja suositellaan erityisesti pelaamista varten ja ne on suunniteltu näyttämään pelaajan pelituolilta.

Vertagear PL4500 - Pelituoli

Vertagearin PL4500 pelituoli ei itsessään näytä siltä, että se pitäisi erityistä sijaa kuluttajan ostoslistalla – Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei tuoli sopisi suurimmalle osalle pelaajista. Tuolin sanotaankin olevan erityisen hyvä päivitys vanhaan S-sarjan tuoliin verrattaessa.

PL4500 Pelituoli on suunniteltu erittäin tominnalliseksi ja se takaa mukavuuden, sekä näyttävyyden yksinkertaisella mutta räväkällä ulkoasullaan. Tuolin pehmusteet ja hopeinen linjaus jatkaa tuolin hehkeää teemaa. Tuolin erityisten tekstiilien ansiosta hajut ja bakteerit pysyvät loitolla istuimesta – täysin hajuton ja puhtaan tuntuinen tuoli takaa myös muiden viihtyvyyden tuolissa.

Päivityksenä tähän tuoliin, voit valita RGB/LED -sarjan joka herättää tuolisi lisäksi myös sinut ja huoneesi henkiin. Hehkun sanotaan näyttävän parhaimmalta pimeässä.

Vertagear PL6000 - Pelituoli

Vertagear PL6000 Pelituoli

Vertagearin PL6000 Pelituoli on suunniteltu erittäin esteettiseksi silmille unohtamatta sen fyysisiä ominaisuuksia, joita se käyttäjälleen tarjoaa.

PL6000 pelituoli on valmistettu erittäin vahvoista ja kestävistä materiaaleista. Tuolin kantavuus on jopa hämmästyttävät 200kg – tuolin kehikko on valmistettu teräksestä ja kiinteästä metallista. Tämän takia tuoli on yksi kantavimmista tuoleista mitä pelimarkkinoilla on, sijoittuen toiseksi korkeimmalle painoraja testissä, heti DXRacerin Tank Sarjan jälkeen.

Vertagear Gaming Series - Suunniteltu erityisesti pelaajille

Vertagearin Gaming -sarja on mahdollisesti yksi aliarvostetuimmista pelituoleista mitä markkinoilla on – ja samalla yksi arvostetuimmista mitä muotoiluun, mukavuuteen ja kestävyyteen tulee.

Vertagear Triigger 275 - Pelituoli

Vertagear Triigger 275 on lähtötason pelituoli tässä sarjassa – mutta samalla kyseinen sarja kilpailee muiden parhaiden pelituolien kanssa. Tuolin verhoilussa on hyödynnetty DuPont TPEE -verkkoa, joka takaa tuolille hyvin pitkää käyttöikää.

Tuoli on suunnitelty terässeoksesta, silikoonin ja mangaanin kanssa. Tuoli on sopiva pelaajille ja sen säädettävän selkänojan, alaseläntuen ja istuinsyvyysen ansiosta tuoli takaa mukavat pelihetket milloin tahansa.

Vertagear Triigger 350 - Pelituoli

Vertagear Triigger 350 on edistyneempi versio Triigger 250 pelituolista. Tuolin selkänoja on läpinäkyvä ja siinä on hyödynnetty verkkomaista verhoilua täysin pehmustetun rakenteen sijaan – arvosteluista voidaan lukea että tuoli todella on hengittävä ja mukava pelaajalle. Kuten muilla Triigger malleilla, tälläkin tuolilla on erittäin pitkä tehdastakuu. Tuolin alusta ja runko on valmistettu alumiiniseoksesta, sekä mekaanismi terässeoksesta. Tuolissa on oikealla puolella säätykahva, jonka avulla voit säätää tuolin korkeutta ja kaltevuutta.

Vertagear Triigger 350 – Pelituolista on myös niin sanottu special edition. Kyseinen special edition tuoli on yksi malliston kalleimpia – Lisäyksenä kyseisestä tuolista löytyy niskatuki ja sitä on saatavilla monella eri päällysteellä. Trigger 350 Special edition tuoli pitää sisällään samat ominaisuudet kuin Triigger 350 – ulkoiset ominaisuudet kuten muotoilu ja verhoilumateriaali tekevät siitä kuitenkin erityisen. Tuolilla on painoa noin 25kiloa. Tuolin pyörät on valmistettu vahvasta muovista ja on aerodynamisesti muotoillut, mikä tekee tuolin liikuttamisesta todella helppoa.