Tietoa meistä

Hei kaikki lukijat. Pelituoli.fi sivustoa ylläpidetään pienen paljon pelailevan porukan kesken. Idea sai alkunsa harrastuksesta, jossa tuunasimme pelituoleja ja järjestimme kilpailuja keskenään.

Miksi arvostelemme juuri pelituoleja?

Vaikka toiminta saikin alkunsa harrastuksesta, oli meillä silti palava intohimo eri pelituolien testaamiseen. Lisäksi huomasimme, että Suomessa ei oikein löydy arvosteluja erilaisista pelituoleista joten päätimme laatia sitä varten ihan oikean sivuston.

Pelituoli.fi:ssä vertaillaan erilaisia pelituoleja puolueettomasti. Mukana on todella tunnettuja ja tuntemattomia pelituoleja joita koeajamme säännöllisesti eri pelien parissa. Lopputuloksen julkaisemme tänne sivustolle, jotta sinä tiedät onko järkevää ostaa kyseistä pelituolia.

Mistä saamme pelituolit arvosteltavaksi?

Aluksi arvosteltavat pelituolit olivat meidän itse kustantamia, mutta myöhemmin saimme yhteydenottoja itse valmistajilta jotka tarjosivat mahdollisuuksia päästä testaamaan uusia prototyyppejä tai tunnettuja versioita modifioiduista pelituoleista. Tottakai tartuimme tarjoukseen ja pyysimme saada lupaa julkaista meidän mielipiteemme näille sivuille.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja kasvattamaan arvostelutoimintaamme ja keräämään arvosteluja mahdollisimman monista eri pelituoleista joita on saatavilla myös Suomessa.

Ehdota yhteistyötä kanssamme