SecretLab

SecretLab-logo

Ystäväni oli aikoinaan ostamassa uutta pelituolia itselleen ja kysyi mikä on paras SecretLabin valmistama pelituoli. Kysymys oli kuitenkin sen verran haastava etten suoraan osannut vastata kysymykseen sillä kyseisen brändin tarjonta on erittäin mielenkiintoinen ja tuotteet ovat kukin yhtä laadukkaita.

Kysymys kuuluukin, mikä on paras SecretLabin valmistama pelituoli? Oma mielipiteeni asiaan on melko yksiselitteinen. Pidän henkilökohtaisesti parhaana SecretLabin TITAN -pelituolia, sillä TITAN on kaikista mielenkiintoisin vaihtoehto heidän tuotevalikoimassaan. TITAN mallinen tuoli kannattelee hyvin suurempaakin kaveria ja tukee erittäin hyvin selkää. Tuoli sisältää paljon ominaisuuksia ja tarjoaa paljon tilaa työskennellä.

Jos et vielä ole kuullut SecretLabista yrityksenä, tässä lyhyt yleiskatsaus.

Maailmassa on paljon erilaisia työ- ja pelituoli valmistajia, heidän lisäksi joukossa on vain kourallinen yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet ja kehittäneet  tuotteistaan jo niin laadukkaita että heitä pidetään alan huippuvalmistajina. SecretLab on yksi parhaista pelituoli brändeistä koko maailmassa. Heidän tuotteiden pelkkä muotoilu erottaa heidät jo selkeästi muista tuolivalmistajista ja kilpailusta. Jopa osa alan experteistä, ovat testanneet ja arvostelleet tuoleja ja pitäneet näitä todella uniikkeina.

Itse sain ensikosketuksen SecretLabin TITAN tuotteen kanssa vieraillessani paikallisessa hyvin arvostetussa pelitarvikkeiden kaupassa. Pelituoleja oli tarjolla monia, mutta SecretLabin TITAN tuoli erottui heti joukosta tyylikkäällä muotoilullaan ja tilavannäköisenä pelituolina. SecretLabin TITAN tunnetaan kestävyydestä, laadukkuudesta ja mahtavasta istumatilavuudesta. Pelkästään tuolin näkeminen sai minut kiinnostumaan kyseisestä yrityksestä ja tutustumaan myös muihin SecretLabin valmistamiin pelituoleihin ja kirjoittamaan arvostelun tälle tuolille

Alla kerromme lisää SecretLabin muista pelituoleista ja niiden ominaisuuksista – Löydä juuri sinulle sopiva tuoli alta.

Paras SecretLabin pelituoli - Arvostelut

Sain aluksi käsityksen että SecretLab valmistaa vain yhden mallista pelituolia ja suunnittelee sen isompikokoisia pelaajia varten, puhutaan TITAN pelituolista.

Kun aloin tutkia SecretLabia yrityksenä yllätyin kun huomasin heidän tuotevalikoimansa laajuden ja sen miten kukin pelituoli on kategorisoituna täydellisesti ominaisuuksien, muotoilun ja hinnan mukaan. SecretLabin tuotevalikoima koostuu neljästä pää sarjasta.

  • The OMEGA Series
  • The TITAN Series
  • The TITAN XL Series
 
SecretLabin aiempaan tuotevalikoimaan sisältyi nyt jo poistuneita malleja, kuten The Elite Series ja The Throne Series.

SecretLab OMEGA Series - Parrannettu pehmustelu ja monikäyttöinen kallistus

SecretLabin OMEGA 2020 malliston pelituoli on yksi minimalistisimmista pelituoleista mitä muotoiluun tulee. OMEGA tuolin yksinkertaisen ja suoraviivaisen muotoilun lisäksi tuolin tekstiileissä on käytetty vaikuttavia yksityiskohtia luovia värivalikoimia, kuudesta eri oranssin-, sinisen-, harmaan-, valkoisen- ja mustansävystä jokainen erilaisin tikkauksin.

SecretLab on hiljattain ollut kovassa nosteessa ja nosteen takana voidaankin pitää OMEGA pelituolia. OMEGA Pelituoli on kehittynyt niin itsessään kuin samalla kehittänyt yhtiötä. OMEGA pelituolin muotoilu on vahvasti läsnä myös muissa SecretLabin tuotteissa. Yhtiö kertoo verkkosivuillaan heidän ”best seller” pelituolinsa saaneen päivityksen, jossa on paranneltu jo aiemmin erittäin mukavana pidettyä pehumstelua, neljään suuntaan liikkuvia käsitukia, monikäyttöistä kallistuksen säätöä, sekä muotoilusta ollaan luotu pelkistetympää.

OMEGA -mallin pelituolia on mukava käyttää ja käytön lisäksi näyttää myös erittäin tyylikkäältä, oli kyseessä sitten mikä tahansa gaming setup – sama pätee myös toimistotyössä, SecretLabin tuolien käyttö ei rajoitu pelkästään pelaamiseen. Tuoli sopeutuu tukemaan ja kannattelemaan pelaajia, jotka ovat henkilökohtaisilta ominaisuuksilta alle 180cm ja painavat alle 110kg. Tuotevalikoimasta löytyy myös tuotteita ihmisille, jotka kuuluvat ominaisuuksiltaan toisiin kategorioihin.

Arvostellessani tuotetta, mietin pitkään, mitä huonoja puolia tuolilla voi olla. Arvostellessani tuolia suurimpana murheena vastaan tuli hinta – hintaa on mielestäni hieman liikaa verrattuna siihen, että puhutaan tuolista joka on tarkoitettu perinteiseen pelaamiseen eikä kyseessä ole malliston paras tuoli. Ominaisuudet mukaan huomioiden ja pelituolin laadukkuutteen nähden hinta on kuitenkin hyvin kilpailukykyinen – tuolin on kuitenkin tarkoitus toimia pitkäaikaisena sijoituksena.

SecretLab TITAN Series - Enemmän mahdollisuuksia

SecretLabin TITAN 2020 pelituolia voidaan pitää OMEGA -sarjalaisten sisartuotteenaan. TITAN pelituoli on tunnettu istumatilavuudestaa ja sen kattavista räätälöinti mahdollisuuksista. Paranneltujen ominaisuuksien, kuten mukavuuden, tuen, luotettavuuden ja Yksityiskohtaisien räätälöintien ansiosta uusi TITAN 2020-sarja sisältää myös parannuksia, jotka ylittävät vaativimpienkin odotukset.

TITAN nimi symboloi sen kokoa pelituolina. Tuolissa on pidempi selkätuki mitä OMEGAn tuolissa ja tuolin istuinosa on leveämpi mitä muihin malleihin tulee, pois lukien XL. TITAN tuoli on tarkoitettu suurempikokoisille pelaajille lisäämään mukavuutta ja tukemaan selkää etenkin pitkien pelisessioiden aikana, jolloin selkä voi kipeytyä yllättäen tuolin olessa väärän kokoinen.

Tuolia on saatavan useina eri väriyhdistelminä ja sopeutuu parhaiten pelaajille, jotka ovat kooltaan 175-200cm ja painavat alle 130kg.

Tuolissa on paksu ja luja kylmäkovetteinen vaahto joka tuo lisämukavuutta istuttaessa pitkään, sekä suuret pyörät jotka tekevät liikkumisen helpoksi istuttaessa tuolilla. Pyörät ovat tukevat ja kestävät – niin kuin itse tuolikin. Istuessasi tuolissa, selkäsi on täysin tuettuna ilman tarvetta lisätyynyille.

Yleiskatsaus SecretLabin TITAN sarjasta. Tuoli on hämmästyttävän laadukas ja kestävä ja sopeutuu keskivertoa suurempikokoisen pelaajan käyttöön. Tuolista ei ole pahaa sanottavaa, mutta jos jotain on pakko keksiä, voisi tuoli tukea hieman enemmän lantiota alaselän tuntumasta. Kuitenkin TITAN-malli on selkeästi yksi Secretlabin parhaista tuoleista mitä heidän mallistossaan tällä hetkellä on sen muotoilun ansiosta voi tuolissa istua pitkiäkin pelisessioita mukavuudesta tinkimättä.

SecretLab TITAN XL - Sama tuote suurempi koko

SecretLab TITAN XL 2020 on pelituoli, joka pitää huolen siitä, että kenellä tahansa on sama mahdollisuus koostaan riippumatta nauttia mukavuudentuntuisista ja nautinnollisista pelisessioista. TITAN XL -sarjan tuolit ovat suunniteltu kestämään kovaa kulutusta, jossa ydinmekanismit ovat kaksinkertaisesti vahvistettuja, sillä niiden on tarkoitus suoriutua kovassakin käytössä. TITAN XL tuoli sopeutuu parhaiten henkilöille jotka viettävät pitkiä aikoja istumasennossa. TITAN XL tukee käyttäjää erityisesti selän alueelta ja TITAN-sarjan lailla pelituoli pitää muotonsa vaikka tuoli käyttäisi päivittäin tunteja päivässä. 

TITAN XL on kooltaan 25% suurempi kuin normaali TITAN -sarjalainen tuoli. TITAN XL on suunniteltu kestämään jopa 180 kilon fyysistä rasitusta ja tuoli sopeutuu parhaiten henkilöille jotka ovat pituudeltaan 180-208cm.

Mikä on SecretLab?

SecretLab on perustettu vuonna 2014 kahden ex-kilpapelaajan Ian Alexander Angin ja Alaric Choon toimesta, jotka oman peliuransa aikana jäivät tyytymättömiksi kohtuuhintaisten ja laadukkaiden pelituolien puutteesta pelituolimarkkinoilla.

Yritys toimii Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Singaporessa.

SecretLab on erikoistunut pelituolien luomiseen, kehittämiseen ja tuotantoon.

SecretLabin takana on yksi Singaporen varakkaimmista suvereeneista sijoitusrahastoista.