Pelituoli joululahjaksi lapselle?

Pelituoli joululahjaksi

Joulu on kohta taas täällä ja lapset ovat taas esittäneet toivomuksia joulupukin rekeen. Tänä vuonna erityisen moni on toivonut peleihin liittyviä varusteita kuten tässä tapauksessa pelituoleja.

Pelituoleissa lapset ja nuoret arvostavat kaikkein eniten ulkonäköä. Monilla löytyy kotoa ”setupista” jo etukäteen värikäs tietokonekotelo kaikkine valoineen, joten myös RGBLED -valoilla varustettu tuoli saattaa olla mielekäs.

Vaikka markkinoilla on tarjoilla useita valoilla varustettuja pelituoleja, nousee silti vain yksi ylitse muiden hinta-laatu suhteeltaan. Valoja ei tarvitse erikseen kytkeä seinään, sillä se saa virtansa suoraan pankista, joka sisältyy tuoliin.

Valojen värejä ja sävyjä voi helposti säätää mukana tulevan kaukosäätimen avulla.

Itse pakkaus mahtuu melko pieneen tilaan, sillä se tulee osissa. Osien asentaminen onnistuu hetkessä. Jopa pukki jaksaa todennäköisesti raahata tämän tuolin, sillä painoa kertyy pakkaukselle vain noin 15 kiloa.

Nordic Gaming Blaster RGB pelituoli

Vain 199,95€

12 kuukauden takuu

60 vrk ilmainen palautus

Toimitusaika 3 – 14 vuorokautta

Kannattaa toimia nopeasti

Useimmissa pelituoleissa toimitusajat ovat vain muutamia päivä, mutta parhaimmissa pelituoleissa toimitusajat saattavat odottamattomasti venyä niiden korkean suosion takia.

Voit etukäten tiedustella aikatauluista varmistaaksesi, että paketti todellakin ehtii perille.

Vaihtoehtoisesti jos toimitus ei ehdi perille, voit askarrella lapselle kortin jossa kerrotaan pelituolin saapuvan muutaman päivän kuluttua jouluaatosta.